Persberichten

11 August 2017
Mr. Paula van der Burgt beŽdigd tot Lid van Het Hof

Philipsburg- Op 1 augustus 2017 heeft de Gouverneur van Sint Maarten, drs. E.B. Holiday, mr. Paula van der Burgt beëdigd tot lid van het Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. 

Mr P.P.M. van der Burgt (52) is rechter sinds 2003. Zij was tot voor kort werkzaam in de rechtbank Oost-Brabant, in Den Bosch. In de vestigingen van Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius, gaat zij civiele zaken, bestuursrechtelijke zaken en ambtenarenzaken behandelen.

Op vrijdag 25 augustus 2017, om 16:00 uur, zal in een buitengewone zitting van het Gemeenschappelijk Hof de installatie van mr Van der Burgt plaatsvinden. 

10 August 2017
Mrs. Gertrude Edelenbos en Thomas Veling beŽdigd

Mrs. Gertrude Edelenbos en Thomas Veling zijn woensdag 9 augustus beëdigd tot leden van het Hof. De beëdiging vond plaats in het Paleis van de Gouverneur in aanwezigheid van waarnemend Gouverneur mevrouw Nolba Römer-Kenepa. Van het Hof waren onder andere mrs. Eunice Saleh, Solange Christiaan, Pieter de Kort, Nicole Martinez en Sigmar Carmelia aanwezig om de beëdiging bij te wonen.

Mr. Edelenbos is per 1 augustus als strafrechter in dienst getreden van het Hof en mr. Veling begint maandag 14 augustus als rechter in de civiele kamer.

ARCHIEF

Wilhelminaplein 4, Willemstad, Curacao
Algemeen telefoonnr: + (5999) 463 4111

Gemeenschappelijk Hof van Justitie
van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en
van Bonaire, Sint Eustatius en Saba
content©GHJ, design¬©passaatdesign.com, developed by SPIN