Persberichten

06 January 2017
Coryse Barendregt nieuwe directeur Bedrijfsvoering Hof van Justitie

Willemstad – Vrijdag 6 januari is Coryse Barendregt MSc. BBA door de President van het Hof mr. Eunice Saleh beëdigd in de functie van Directeur Bedrijfsvoering van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao en Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Ze bekleedt de functie met ingang van 1 januari 2017 en is per deze datum lid van het Bestuur van het Hof.

Barendregt is geen vreemde bij het Hof van Justitie. Vanaf april 2013 tot en met december 2016 is zij vestigingsmanager van vestiging Curaçao geweest. In deze functie was ze onder andere verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de vestiging. Daarvoor is ze vijf jaar werkzaam geweest bij de Stichting Overheidsaccountants Bureau (SOAB). Barendregt heeft ook in Nederland een carrière achter de rug. Ze begon haar management carrière bij twee restaurants in Rotterdam. Daarna was ze onder andere werkzaam bij het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) en ook bij ngo-organisatie Oxfam Novib.

 

De nieuwe directeur heeft VWO bij het Radulphus College afgerond in 1987 en heeft de HBO opleiding Bachelor Bedrijfskunde  bij de Universiteit van de Nederlandse Antillen (UnA) afgerond. Tevens heeft Barendregt een Master diploma in Accounting & Control. Ze gelooft in het continue blijven ontwikkelen als professional en heeft verschillende opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd op haar vakgebied. 

21 December 2016
Alle vestigingen Gemeenschappelijk Hof van Justitie gesloten op 23 en 30 december en 2 januari

In verband met de feestdagen zijn alle vestigingen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie gesloten op 23 en 30 december 2016 en ook op 2 januari 2017. Dit betekent dat er op deze dagen geen zittingen zijn op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten en dat de griffies dicht zijn.

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie wenst iedereen fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2017. Het Hof is u ook in het nieuwe jaar graag van dienst. 

ARCHIEF

Wilhelminaplein 4, Willemstad, Curacao
Algemeen telefoonnr: + (5999) 463 4111

Gemeenschappelijk Hof van Justitie
van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en
van Bonaire, Sint Eustatius en Saba
content©GHJ, design©passaatdesign.com, developed by SPIN